Hoofddorp: Scooters botsen frontaal

Hoofddorp: Scooters botsen frontaalHoofddorp, 19 november – Bij een ongeval op de Hoofdweg zijn dinsdagmiddag twee scooterrijders gewond geraak. Het ongeval gebeurde op de Hoofdweg ter hoogte van de Stationsweg toen één van de scooters vanaf de Hoofdweg de Stationsweg in wilde draaien en de tegenligger over het hoofd zag.

Beide scooters kwamen ten val, in het totaal drie personen. De passagier van één van de scooters kwam er ongeschonden vanaf, beide scooterbestuurders raakte gewond, van deze twee is één scooterrijder overgebracht naar het ziekenhuis, de ander is ter plaatse behandeld.

Beide scooters konden niet meer verder rijden en moesten worden opgehaald. Een van de scooters is door de politie naar huis gebracht.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Scooters botsen frontaal Hoofddorp: Scooters botsen frontaal Hoofddorp: Scooters botsen frontaal Hoofddorp: Scooters botsen frontaal Hoofddorp: Scooters botsen frontaal Hoofddorp: Scooters botsen frontaal Hoofddorp: Scooters botsen frontaal Hoofddorp: Scooters botsen frontaal

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp: Scooters botsen frontaal”

  1. Els

    Toch niet Eric ik heb jaren daar gewoond stationsweg ligt niet bij de hoofdweg hij komt uit op de kruisweg en burgermeesterpabslaan7e

  2. Els

    De hoofdweg wist niet dat die bij de stationsweg ligt volgens mij is dit fout het zal de burgmeesterpablaan zijn?

Reacties zijn gesloten.